עו"ד גבריאל כתרי אזרחות רומנית ודרכון רומני-אירופאי
099509504

צאצא לילידי רומניה? לבדיקת זכאות מיידית לאזרחות רומנית מלא את הפרטים הבאים:

Form Fields

 

מי הם הזכאים לאזרחות רומנית [וידיאו ]

המסמכים הנדרשים להגשה לשם קבלת דרכון רומני

במסגרת תהליך קבלת האזרחות עשוי אדם להדרש להמצאת הטפסים הבאים:

  • - תעודת זהות ודרכון ישראלי מקוריים + תצלום.
  • - עותק תעודת נישואין מקורית.
  • - תמצית רישום ממשרד הפנים כולל פרטי בן הזוג והילדים.
  • - תעודת יושר של משטרת רומניה (תקפה ל – 6 חודשים מיום הנפקתה).
  • - תעודת יושר ממדינת המוצא – תקפה ברומניה לשנה מיום הוצאתה במדינה בה הונפקה.
  • - תעודת לידה רומנית (לילידי רומניה).
  • - תעודת סטטוס מרשויות הפנים ברומניה (לילידי רומניה).

כל מסמך שהונפק מחוץ לרומניה חייב לעבור תרגום לרומנית ע"י נוטריון.

התכנים באתר זה אינם מהווים ייעוץ משפטי ואינם תחליף לייעוץ משפטי פרטני ע”י מומחה בתחום האזרחות הרומנית. מטרת התכנים באתר לסייע לגושלים בו להרחיב את בסיס הידע שלהם בתחום. על אף המאמצים לעדכן את התכנים הם אינם תמיד מלאים ועדכניים ועשויים להכיל שגיאות, אי דיוקים וכיוצ”ב. הסתמכות על התכנים הינה על אחריות המשתמש בלבד ובעלי האתר לא יהיו אחראים לכל נזק שייגרם לגולשים או לכל צד שלישי כתוצאה מהסתמכות על המידע המופיע באתר.