עו"ד גבריאל כתרי אזרחות רומנית ודרכון רומני-אירופאי
099509504

צאצא לילידי רומניה? לבדיקת זכאות מיידית לאזרחות רומנית מלא את הפרטים הבאים:

Form Fields

 

מי הם הזכאים לאזרחות רומנית [וידיאו ]

התאזרחות למשתקעים ברומניה

בעלי אזרחות זרה המבקשים לקבל אזרחות רומנית, יוכלו לעשות כן תחת תנאים ספציפיים, אשר הוקשחו לאחרונה. משך הזמן המינימלי אשר אדם הנושא אזרחות זרה נדרש לשהות ברומניה לפני הגשת בקשה נע כיום בין 5 ל – 8 שנים (בעוד שבעבר נדרש משך זמן של 3 – 5 שנים). אדם הנישא לבעל אזרחות רומנית, נדרש אף הוא להראות כי ישב ברומניה במשך 5 שנים.

כן נדרש מזרים המבקשים לקבל אזרחות באמצעות השתקעות ברומניה להציג ידע מספק בשפה הרומנית, ולעבור בהצלחה מבחן בנושא התרבות ההיסטוריה והמשטר הרומניים. כן נוספה ידיעה של החוקה הרומנית, למקורות שעל מבקש להיות בקיא בהם, על מנת להשלים את תהליך ההתאזרחות.

התכנים באתר זה אינם מהווים ייעוץ משפטי ואינם תחליף לייעוץ משפטי פרטני ע”י מומחה בתחום האזרחות הרומנית. מטרת התכנים באתר לסייע לגושלים בו להרחיב את בסיס הידע שלהם בתחום. על אף המאמצים לעדכן את התכנים הם אינם תמיד מלאים ועדכניים ועשויים להכיל שגיאות, אי דיוקים וכיוצ”ב. הסתמכות על התכנים הינה על אחריות המשתמש בלבד ובעלי האתר לא יהיו אחראים לכל נזק שייגרם לגולשים או לכל צד שלישי כתוצאה מהסתמכות על המידע המופיע באתר.